На Рівненщині дегустували продукти харчування місцевих виробників - Державна служба України з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва
Представництва Служби у регіонах
середа | 18.07.2018
Рівненська область

На Рівненщині дегустували продукти харчування місцевих виробників

22.09.2016
Поділитись:
twitter facebook В Контакте

21 вересня в ДП «Рівнестандартметрологія» відбулось чергове засідання обласної дегустаційної комісії, в якому взяла участь  головний спеціаліст Сектору ДРС у Рівненській області Олена Трофімук.

Під час засідання виробники молочної та хлібної продукції представили свої нові розробки.

Оцінювали смакові властивості виробів та їх відповідність вимогам нормативних документів представники ДП «Рівнестандартметрологія», Держпродспоживслужби, Антимонопольного комітету, Сектору Державної регуляторної служби України та технологи провідних підприємств харчової галузі Рівненщини.

Розпочалось засідання дегустаційної комісії із презентації продукції  ТОВ «Гощаночка». Це підприємство, яке веде свою діяльність з 2014 року, виготовляє широкий асортимент молочної та кисломолочної продукції. До розгляду експертів виробник запропонував сметану 21% жирності, творожні маси «Карамель» та «Нутелла» з шоколадним дропсом, а також творожні креми «Шоколадний» та «Лісова ягода». Члени дегустаційної комісії, ознайомившись із нормативною документацією та оцінивши смакові властивості виробів, відзначили їх натуральність та високу якість.

Продовжився захід презентацією нових розробок ще одного виробника молочної продукції – ТОВ «Радивилівмолоко», яке представило йогурт без наповнювача, йогурт з фруктовим наповнювачем «Персик-маракуя», молоко 1,6 % жирності. Уся ця продукція отримала найвищі бали та схвальні відгуки, а добре знана на Рівненщині торгова марка «РадиМо» вкотре підтвердила свою бездоганну репутацію.

Завершилось засідання дегустаційної комісії розглядом нових розробок ТОВ «Хлібодар», хлібна продукція якого відома в багатьох областях України під ТМ «Рум’янець». Цього разу технологи підприємства вирішили розширити ринковий асортимент корисними та оригінальними хлібами «Кукурудзяний», «Рум’яний» та хлібом «З салом». Як зауважили фахівці з якості, окрім чудового смаку, дана продукція має здатність довгий час зберігати свої корисні властивості, оскільки ці види хліба виготовлені заварним способом.

Члени дегустаційної комісії дали кілька слушних порад виробникам щодо маркування та одностайно прийняли рішення рекомендувати всю представлену продукцію до виробництва. Тож споживачі, обираючи молочні вироби чи хліб до свого столу, можуть сміливо купувати продукцію торгових марок «Гощаночка», «РадиМо» чи «Рум’янець», адже їх якість і смак задовольнить найвибагливішого гурмана.


Регуляторні акти
Перелік проектів регуляторних актів, що надійшли на погодження до ДРС від центральних органів виконавчої влади:
28.11.2016
Перелік проектів регуляторних актів, що надійшли на погодження до ДРС від центральних органів виконавчої влади:
23.11.2016
Читати розділ >>
Архів